Μυθικός Μέσι, έγραψε ιστορία στο ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μαρσέιγ.
Από ασίστ του Εμπαπέ στο 29′, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε το 2-0 για την ομάδα του κι έφτασε τα 700 γκολ σε συλλογικό επίπεδο.
Έχει 672 γκολ σε 778 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα και 28 πλέον σε 62 ματς με τους Παριζιάνους. Επίσης, έχει και 98 γκολ σε 172 εμφανίσεις με την εθνική Αργεντινής.
Leo Messi’s GOAL 🇦🇷⚽
Kylian Mbappé with an amazing assist, what a team goal! 🇫🇷🎯
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος