Γιάννης Πουλόπουλος: «Λύγισε» on air – Τι συνέβη;
«Όταν έφυγε ο αδερφός μου από τη ζωή...»
Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδί.
Συγκινημένος στην κάμερα του Γεια Σου ο Γιάννης Πουλόπουλος
«Το ότι έχω βρει έναν άνθρωπο και είναι δίπλα μου 13 χρόνια τώρα, με κάνει με τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου» είπε αρχικά.
Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ τον ρώτησε αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε: «Έχω οικογένεια. Εννοείς παιδί; Όχι! Όταν έφυγε ο αδερφός μου από τη ζωή κατάλαβα πως δε θα μπορούσα να βιώσω αυτόν τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου. Και άρα είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο πολύ νωρίς για μένα».
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν




