Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Πουλόπουλος: Κατέρρευσε στον αέρα και ξέσπασε σε κλάματα για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου

Γιάννης Πουλόπουλος: Κατέρρευσε στον αέρα και ξέσπασε σε κλάματα για τον γιο της Μαίρης Παναγάκου

«Ειλικρινά δε μπορώ…»

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η τηλεμαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, καθώς ο γιος της, Αντώνης, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χτες στην Σπάρτη, με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετά.

Η ίδια το πρωί της Πέμπτης (16/2) μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Γιάννης Πουλόπουλος ακούγοντάς την δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Μαίρη μου συγγνώμη, συγγνώμη πάρα πολύ. Σε ξέρω πάρα πολλά χρόνια», είπε με δάκρυα στα μάτια. Και πρόσθεσε: «Σε σκέφτομαι, σε σκέφτομαι όλες αυτές τις μέρες. Ειλικρινά δε μπορώ… Δε μπορώ να σου πω τίποτα. Μόνο κουράγιο. Δε ξέρω που να το βρεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι ώρες που περνάς».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Ραγίζει καρδιές η Μαίρη Παναγάκου

Η τηλεμαγείρισσα, με πόνο ψυχής, ανέφερε στην εκπομπή για τον γιο της: «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Είχε τα πάντα. Πραγματικά είχε τα πάντα, ό,τι μπορεί να επιθυμήσει άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένας τόπος δύσκολος και αυτοί μια ομάδα κακών ανθρώπων. Πολύ δηλητήριο έχει πλέον ο κόσμος. Γιάννη είμαστε τόσα χρόνια μαζί, η Χρύσλα… Δεν υπάρχει κουράγιο για να το βρεις. Είναι ένας πόνος που σε καταστρέφει».

Και πρόσθεσε σαυγκινημένη: «Εκείνο που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας να είναι καλά παιδιά, έντιμα, ευγενή. Δυστυχώς, έχουμε φτιάξει μια κοινωνία, που μικρά παιδάκια σφάζονται, πάνε στο σχολείο με μαχαίρια. Ακούμε τον εκφοβισμό σε όλο του το μεγαλείο, παντού. Χθες τον έστειλα γαμπρό τον γιο μου γιατί δεν θα τον δω ποτέ γαμπρό».

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024