Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να υποδυθεί τον Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να υποδυθεί τον Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς»

Ποιος τον έπεισε και είπε τελικά το «ναι»;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (15/2) στο The 2night Show ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για την καριέρα του, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές του επιτυχίες και έκανε ειδική μνεία στον ρόλο του Φατσέα στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

«Στην τρίτη θέση για τα πιο πετυχημένα σίριαλ μέχρι σήμερα θα βάλω την επικαιρότητα. Δηλαδή κάθε φορά που παίζω σε ένα σίριαλ θα με φωνάξουν με το όνομα του ρόλου. Τώρα είναι το «Μαύρο Ρόδο» και θα αλλάξει πιθανόν μετά μιας και στο παρελθόν ήταν άλλο», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Και συμπλήρωσε: «Στη θέση νούμερο δύο είναι ο Κουτρουμπάς από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και το νούμερο ένα, βέβαια, με μεγάλη διαφορά… Ε, το ξέρουν όλοι οπότε άστο. Έχω βαρεθεί να το ακούω».

«Είναι ωραίο, ρε παιδί μου, το χάρηκα και εγώ πάρα πολύ και με ευγνωμοσύνη την αντιμετώπισα αυτή τη δουλειά και τα πάντα. Είναι αλήθεια ότι μου έχουν κόψει μέχρι και τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. Έχει συμβεί, εντάξει, τι να κάνουμε», παραδέχτηκε για τον ρόλο που υποδύθηκε στο «Καφέ της Χαράς».

Επίσης, αποκάλυψε ότι αρχικά δεν ήθελε να παίξει στη σειρά και τον έπεισε η σύζυγός του, Μπέσσυ Μάλφα. «Δεν ήθελα να κάνω τον ρόλο, η Μπέσυ με πίεσε. Ήταν πολύ αντιπαθητικός στα πρώτα επεισόδια που διάβασα, «ένα χωριό ολόκληρο, τον πιο αντιπαθητικό θα παίξω εγώ» είπα. «Δηλαδή, έλεος, δεν μου δίνεις κανέναν άλλον ρόλο;». Η Μπέσυ όμως μου είπε ότι είναι ρόλαρος».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024