Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, για την 24η αγωνιστική της Super League.
Στην προπόνηση της Τρίτης (21/2) ο Λουτσέσκου είδε τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Από εκεί και πέρα, οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, κέρδισε την ΑΕΚ στην Τούμπα και συνεχίζει τη μάχη του με φόντο την κορυφή, μέσα από το δικό του δρόμο, που δεν είναι άλλος πέρα από το ποδόσφαιρό του. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια το απόγευμα της Τρίτης (21.02) ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Ένωση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ένα τακτικό κομμάτι και δίτερμα.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Μόνοι τους στο γήπεδο δούλεψαν κι οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Την Τετάρτη (22.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!