Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός βουλευτή συνέλαβε επιδειξία που είχε γίνει φόβος και τρόμος
Ο επιδειξίας είχε προκαλέσει αναστάτωση το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη
Το τελευταίο διάστημα είχαν αναφερθεί αρκετά περιστατικά για ένα άτομο που επαιτεί έξω από σχολεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης και παρενοχλεί σεξουαλικά μητέρες και μαθητές.
Κάποιοι ανέφεραν ότι επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Η φωτογραφία του μαζί με τη σχετική καταγγελία αναρτήθηκαν σε αρκετές σελίδες του Facebook.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, χθες το απόγευμα ένας αστυνομικός, που είχε δει την ανάρτηση σε σελίδα του Facebook, τον αναγνώρισε και τον ακινητοποίησε στην οδό Μητροπόλεως. Κάλεσε το 100 και λίγη ώρα αργότερα το άτομο προσήχθη από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ.
Ο αστυνομικός που ακινητοποίησε τον επιδειξία υπηρετεί στην ασφάλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κούβελα.
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια
- Δεύτερο γκολ απ’ τον Ελ Κααμπί και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)


