Το πρώτο συμβούλιο του MasterChef 2023 μετά την πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε με μία οικειοθελή αποχώρηση, καθώς ένας παίκτης αποφάσισε να βρεθεί εκτός διαγωνισμού πρόωρα.
Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Χρήστος Πολιτάκης αποφάσισε να αποχωρήσει ενός προσωπικού λόγου.
«Στενοχωρήθηκα είναι κρίμα»
«Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα παρουσία και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς», είπε ο σεφ και κριτής, με τον Αλέξανδρο που, επίσης, είναι από την Kρήτη να δηλώνει στεναχωρημένος από την απόφαση του συμπαίκτη του: «Στενοχωρήθηκα είναι κρίμα, είναι καλός μάγειρας».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions