Ο Ολυμπιακόςήταν ισοπεδωτικός στην Πόλη, έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την οποία νίκησε με 93-73, για την 22η αγωνιστική της Euroleagueκαι παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία.
Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα, στάθηκε στο εξαιρετικό ποσοστό του στο τρίποντο και παραδέχθηκε πως η δική του ομάδα βρίσκεται αρκετά μακριά αυτήν τη στιγμή από τους «ερυθρόλευκους».
Όσα είπε ο Ιτούδης:
«Ήταν καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Έβαλε 17 τρίποντα με 60% ευστοχία και αυτό τα λέει όλα. Έχουμε να διανύσουμε ακόμα μίλια για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.