
Σεπόλια – Λύτρας: Αποφασισμένη να συνεχίσει την απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.
Για την απόφαση της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια να προχωρήσει σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενη για την απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση, μίλησε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.
Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι σε επικοινωνία που είχε μαζί της του ανακοίνωσε την απόφαση της να προχωρήσει σε απεργία πείνας και σημείωσε πως δηλώνει αποφασισμένη να την συνεχίσει. Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αλλά ο ίδιος της συνέστησε να κάνει υπομονή, καθώς σύντομα θα κατατεθεί και νέο αίτημα αποφυλάκισης.
Για την απόρριψη του αιτήματος για αποφυλάκιση
Σε ότι αφορά την απόρριψη του πρώτου αιτήματος αυτή έγινε κατά πλειοψηφία και παρά το γεγονός ότι η μία δικαστής σε κείμενο 40 σελίδων αναφέρει το σκεπτικό της βάσει του οποίου η μητέρα της 12χρονης δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.
Ο κ. Λύτρας συμπλήρωσε επίσης ότι και η ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει επανειλημμένα ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στην υπόθεση.
Δείτε το βίντεο
- Κρήτη: Αυτοκτόνησε 30χρονη νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ – «Θα την θυμόμαστε για το ήθος και τη ζεστασιά της»
- Έργο βραχοπροστασίας στο οδικό δίκτυο Αράχωβας
- Οι απόφοιτοι του ChatGPT: Η AI αλλάζει το νόημα του πτυχίου – καλώς ή κακώς
- Ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο μαζί με τον σκύλο μας – Πώς τού εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του
- Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο Νέο Κόσμο
- Έξαλλος και με τη διαιτητή ο Τσιτσιπάς: «Μου αφαιρείς τον πόντο για βλακεία»





