Στην τελική της ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Λούκας Ρουπ στον Άρη, με τον Γερμανό μέσο να φτάνει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (28/01) με σκοπό να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς.
Ο 32χρονος έρχεται για να καλύψει το κενό του Μανού Γκαρθία, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στάθηκε άτυχος, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών.
Τελευταίος σταθμός του δεξιοπόδαρου μέσου ήταν η Νόριτς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τις φανέλες της Στουτγάρδης, της Χόφενχαϊμ και της Μπορούσια Μένχενγκλανμπαχ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους