
Πειραιώς: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στις φλόγες -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- τυλίχτηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής αυτοκίνητο στην Πειραιώς, στο ύψος των Πετραλώνων.
Συγκεκριμένα, η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο περίπου στο ύψος του αριθμού 171.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες.
Όπως είπε ο οδηγός του ΙΧ στο MEGA, μόλις είχε βάλει μπρος τη μηχανή του αυτοκινήτου του και προσπαθούσε να φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο, όταν ξαφνικά είδε φλόγες να ξεπηδούν από τη μηχανή του οχήματος.
Αρχικά προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με κάποια μπουκαλάκια νερού που είχε, ενώ στη συνέχεια βγήκε έξω και απομάκρυνε από το πορτ-μπαγκάζ ένα μπετόνι με πέντε λίτρα βενζίνης που είχε.
Ακριβώς δίπλα από το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό υπήρχε κατάστημα με πυροσβεστήρες, με τους υπαλλήλους να σπεύδουν να σβήσουν τη φωτιά μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική.
Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, ενώ ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του.
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός
- Ρένια Λουϊζίδου: Πώς τη βοήθησε ο Γιάννης Μπέζος στα πρώτα της βήματα
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων



