Οργια στη Νεάπολη: Επιθετικό φάουλ πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ (pic+vid)
Ο Μουκουντί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, έχει πιάσει από τον λαιμό τον Μύγα, τον έχει σπρώξει και τον έχει βγάλει εκτός φάσης, για να μην διεκδικήσει την μπάλα.
Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Με… MVP τον Τάσο Σιδηρόπουλο, η ΑΕΚ επικράτησε με ανατροπή του Ιωνικού στη Νεάπολη με 2-1, για την 19η αγωνιστική της Super League.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38’ με τον Σεμπά, αλλά ο νησιώτης ρέφερι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γυρίζει το παιχνίδι η ΑΕΚ και να πάρει τη νίκη.
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την παρακάτω φωτογραφία, πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ υπήρχε επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα και το γκολ που σημείωσε ο Βίντα θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί. Όμως, τόσο ο Δωδεκανήσιος διαιτητής του παιχνιδιού, Τάσος Σιδηρόπουλος, όσο και ο VARίστας, Δημήτρης Καραντώνης, έκλεισαν τα μάτια και μέτρησαν κανονικά το γκολ του Κροάτη, με το οποίο η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Μια φάση στην οποία ο Μουκουντί έκανε αντικανονική χρήση χεριού στο λαιμό του Μύγα. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ έσπρωξε τον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού, τον έβγαλε εκτός θέσης και του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την μπάλα.
Ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε το επιθετικό φάουλ ως όφειλε και η ΑΕΚ στο 82’ ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Εκτός από τον ρέφερι, φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο VARίστας, Καραντώνης, ο οποίος κακώς δεν ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για επιθετικό φάουλ του Μουκουντί στον Μύγα πριν το γκολ.
Δείτε τη φάση:

Και το βίντεο με το γκολ της ισοφάρισης:
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ
- Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για ταχύτητα πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζελένσκι την παραμονή των νέων διαπραγματεύσεων
- Μεγάλη Βρετανία: Πρόστιμο 16 εκατ. λιρών στο Reddit για την συλλογή και χρήση δεδομένων ανηλίκων κάτω των 13
- Το «πριν το καλοκαίρι» της Μαρίας Καρυστιανού, το υπουργείο που της «έταξαν» και το ντιμπέιτ με τον Άδωνι
- Τα πλοκάμια του μεξικανικού καρτέλ στην Ελλάδα – Οι δολοφονίες και οι συλλήψεις ανθρώπων του «Ελ Μέντσο»
- Ισπανία: Πέθανε ο Αντόνιο Τεχέρο Μολίνα, ο επικεφαλής του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 1981
- Αταλάντα-Ντόρτμουντ 4-1: Ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι, προκρίθηκαν με πέναλτι στο 90+8’
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Άλιμος: Η τρελή πορεία μεθυσμένης οδηγού που πήρε σβάρνα 11 ΙΧ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Sans-titre-1-12-120x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442