Αγγελική Νικολούλη: Δείτε την πριν από 27 χρόνια στο πρώτο «Φως στο τούνελ»
Δεν θα την αναγνώριζε ούτε... ο Σωτήρης Σπαθάρης
Η Αγγελική Νικολούλη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, ερευνήτρια, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας. Ως δημοσιογράφος ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Είναι ευρύτερα γνωστή για την παρουσίαση της εκπομπής Φως στο τούνελ, οποία επικεντρώνεται στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων, έχοντας βοηθήσει σε πολύ δύσκολες υποθέσεις εξαφάνισης ανθρώπων.
Φέτος, η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει φέτος το «Φως στο Τούνελ» μέσα από τη συχνότητα του MEGA.
Η Αγγελική Νικολούλη στον ελεύθερο της χρόνο επιλέγει να βρίσκεται μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές. Η ίδια μας συστήθηκε μέσα από το «Φως στο Τούνελ», το οποίο ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια.
Η πρώτη της εμφάνιση
Όπως θα δείτε στην πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση η Αγγελική είχε φορέσει ένα γαλάζιο ταγιέρ, ενώ το μαλλί της ήταν κοντό και καστανό, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.
«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλό χειμώνα. Φως στο Τούνελ, λοιπόν, ο τίτλος της νέας εκπομπής που απόψε κάνει την παρθενική της εμφάνιση. Πριν μπούμε στο Τούνελ της αναζήτησης θα μου επιτρέψετε σαν οικοδέσποινα που είμαι, να σας καλωσορίσω και να σας ξεναγήσω σε αυτόν εδώ τον χώρο. Αυτός ο χώρος λέγεται στούντιο, πλατό για τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Για εμένα είναι σπίτι. Ένα ζεστό φιλόξενο σπίτι, στο οποίο θα βρισκόμαστε κάθε Τρίτη βράδυ μαζί» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας στους τηλεθεατές.
Δείτε το βίντεο
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης



