Την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει απερίσπαστος στην εκτέλεση των καθηκόντων του εξέφρασε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την ανανέωση της θητείας του για ένα έτος από το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε δηλώσεις του ο κ. Φλώρος επεσήμανε ότι «στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Κυβέρνησης, συνεχίζω απερίσπαστος την εκτέλεση των καθηκόντων μου που απορρέουν από την εκ του νόμου αποστολή μου επ’ ωφελεία της Πατρίδας και των Ενόπλων της Δυνάμεων, όπως και κατά την προηγούμενη τριετία».
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ εκτός από την παράταση για ένα επιπλέον έτος της θητείας του αρχηγού ΓΕΕΘΑ αποφασίστηκε:
-Η επιλογή ως Αρχηγού ΓΕΣ του Αντιστρατήγου (ΠΖ) Αγγελου Χουδελούδη. -Η επιλογή ως Αρχηγού ΓΕΝ του Αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.
Στους απερχόμενους αρχηγούς του ΓΕΣ και του ΓΕΝ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, οι οποίοι προάγονται στον βαθμό του Στρατηγού και Ναυάρχου ε.α., απονέμεται ο επί τιμή τίτλος του Αρχηγού ΓΕΣ και ΓΕΝ, αντίστοιχα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας