Χανιά: Συγκινεί ο «Χάτσικο της Κρήτης» – Ο σκύλος του άνδρα που βρέθηκε νεκρός τον περιμένει στην πόρτα
Ο σκύλος του 53χρονου που βρέθηκε νεκρός και φιμωμένος στα Χανιά περιμένει μάταια τον άνθρωπο που έμεναν μαζί να γυρίσει στο σπίτι.
Φύλακας στην πόρτα του σπιτιού που έμεναν μαζί στέκεται ο σκύλος του 53χρονου που βρέθηκε νεκρός και φιμωμένος στα Χανιά. Μάταια, περιμένει να επιστρέψει ο άνθρωπος που έμεναν μαζί, θυμίζοντας τον περίφημο Χάτσικο που έγινε μέχρι και ταινία.
Οπως δήλωσαν οι γείτονες του θύματος του φρικτού εγκλήματος στο creta24.gr, το σκυλί αυτό ήταν η μόνη συντροφιά του 53χρονου.
Αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται στο σπίτι και συλλέγουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών του στυγερού εγκλήματος.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα Χανιά
- Οι ΗΠΑ «σκέφτονται» να στείλουν μικρή ποσότητα ντίζελ στην Κούβα για τις ανάγκες των υποδομών ύδρευσης
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων






