Ο απίθανος λόγος που η Βικτόρια Μπέκαμ δεν τρώει ποτέ φρούτα
Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει την μοναδική μέθοδό της για να αντιμετωπίζει το φούσκωμα άμεσα και αποτελεσματικά
Η Βικτόρια Μπέκαμ φημίζεται για τις έντονες προπονήσεις της, από την άρση βαρών μέχρι τον χορό. Επιπλέον, είναι γνωστή για το γεγονός ότι αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών έχει έναν παράδοξο τρόπο να διατηρεί την επίπεδη κοιλιά της, ο οποίος δεν σχετίζεται με την άσκηση.
Πιο συγκεκριμένα η Βικτόρια αποκαλύπτει ότι έκοψε τα φρούτα, καθώς της προκαλούσαν φούσκωμα.
«Μου προκαλούν τρομερό φούσκωμα»
«Λατρεύω τα φρούτα, αλλά δεν τρώω πολλά, καθώς μου προκαλούν τρομερό φούσκωμα. Τρώω αρκετά φρέσκα ψάρια και λαχανικά και σαλάτες, καθώς και σπόρους και ξηρούς καρπούς. Είμαι πειθαρχημένη σε ό,τι αφορά το φαγητό και έτσι αξιοποιώ στο έπακρο τις δυνατότητες του σωματός μου. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι το κόκκινο κρασί, ενώ λατρεύω εξίσου την τεκίλα, και τους υδατάνθρακες. Αγαπώ επίσης το αβοκάντο και τα καλά λιπαρά» αποκαλύπτει η 48χρονη.
Η Μπέκαμ συνεχίζει επισημαίνοντας πως ακόμα και όταν ενδίδει σε τροφές που της προκαλούν φούσκωμα, έχει μια μοναδική μέθοδο να αποσυμφορείται άμεσα από το αίσθημα δυσφορίας.
Γεμίζει την μπανιέρα νερό και ρίχνει μέσα άλατα.
Το φούσκωμα προκαλείται συχνά από την κατακράτηση υγρών από το αλάτι και τους υδατάνθρακες στο σώμα μας. Το μαγνήσιο, το οποίο συνήθως περιλαμβάνεται στα άλατα, βοηθά στην απαλλαγή του σώματος μας από την κατακράτηση υγρών.
- «Τα λεφτά τον σκότωσαν» – Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου





