
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Είχαμε καταλάβει τη διαφορετική σεξουαλικότητα της αδερφής μου
Η γνωστή ηθοποίος που φέτος συμμετέχει στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά μίλησε για τον ρόλο της μητρότητας αλλά και τη σχέση με την αδερφή της, που έχουν 7 χρόνια διαφορά ηλικίας.
Για τη μέχρι τώρα εμπειρία της από τη μητρότητα, αλλά και το come out της αδελφής της, μίλησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» και αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε, όταν η ομοφυλόφιλη αδελφή της αποφάσισε να μιλήσει για την σεξουαλικότητά της.
Η μητρότητα και η αδερφή της
«Με την αδελφή μου έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας οπότε είχα μια συνείδηση του τι γινόταν αλλά νομίζω ότι όλες οι γυναίκες έχουμε μέσα μας το μητρικό ένστικτο. Τουλάχιστον, ας μην το γενικεύω, κατά ένα μεγάλο ποσοστό είτε έχουν υπάρξει με αδέλφια είτε είναι μοναχοπαίδια είτε οτιδήποτε. Οπότε δεν ξέρω αν ήμουν περισσότερο έτοιμη, ή δεν ήμουν, για την μητρότητα (σ.σ. χάρη στο μεγάλωμα της αδελφής μου). Έχουμε διαφορά επτά χρόνια και νομίζω ότι έχουμε μεγαλώσει για κάποιο διάστημα μαζί. Ακριβώς επειδή υπήρχε αυτή η μεγάλη διαφορά ηλικίας, πάντα ήταν λίγο σε άλλο στάδιο εκείνη και σε άλλο στάδιο εγώ. Περνάγαμε πάντως πολύ χρόνο στο σπίτι μαζί».
- Λεάο για το σκάνδαλο με ποδοσφαιριστές και συνοδούς πολυτελείας: «Δεν έχω καμία σχέση με τα γεγονότα»
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων


