Ο Ολυμπιακός «άλωσε» το ΟΑΚΑ με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Euroleague με 95-71 και μεγάλωσε το σερί νικών του απέναντι στο τριφύλλι στο 10-0.
Όπως είναι λογικό κόσμος της ομάδας ήταν πολύ χαρούμενος και το πανηγύρισε με τη ψυχή του, ωστόσο και οι παίκτες δεν έμειναν πίσω, αφού στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς, έγινε ο κακός χαμός λόγω της νίκης, αλλά και λόγω του ρεπό που έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Συγκεκριμένα, στους Πειραιώτες ανακοινώθηκε ότι θα ξεκουραστούν για δύο μέρες και ξέσπασαν από τη χαρά τους, ενώ μόλις άκουσαν ότι Σάσα Βεζένκοφ θα κάνει κανονικά προπόνηση, έπεσαν όλοι πάνω του και τον «μπουγέλωσαν» σε ένα πραγματικά τρομερό βίντεο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.