Συνεχίζει με Ντεσάν η Γαλλία
Στο «τιμόνι» της Γαλλίας αναμένεται να παραμείνει μέχρι το 2026, ο Ντιντιέ Ντεσάν.
Μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2018, η Γαλλία κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε έναν τελικό, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του είχαν διαφορετική άποψη, στερώντας από τους «τρικολόρ» την ευκαιρία να γίνει η τρίτη ομάδα στην ιστορία με back to back κατάκτηση.
Κήρυξε αργια η Αργεντινή: Παρέλαση στο Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές κόσμου
Μπορεί η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν παρέδωσε τα σκήπτρα, όμως η πορεία δεν αντιμετωπίστηκε ως αποτυχημένη από τη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με την Equipe, οι άνθρωποι της FFF είναι ικανοποιημένοι με το έργο του 54χρονου προπονητή και γι’ αυτό αναμένεται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, η οποία λήγει στο τέλος του έτους. Ορίζοντας είναι το 2026 και ως εκ τούτου, ο Ντεσάμπ προορίζεται για ομοσπονδιακός εκλέκτορας τόσο στο επόμενο Euro (2026) όσο και στο επόμενο Μουντιάλ.
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας
- Τραμπ: Συναντά τους στρατιωτικούς που απήγαγαν τον Μαδούρο
- Βγάλε τη ζάχαρη από το πρωινό σου
- Επιμένει η κακοκαιρία και την Παρασκευή: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι
- Πολυκατοικίες: Πότε επιβάλλεται φόρος μεταβίβασης σε κοινόχρηστους χώρους
- Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται ημέρα γκαντεμιάς;



