Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσελ: «Η ιστορία δικαίωσε τον Μέσι»

Μίτσελ: «Η ιστορία δικαίωσε τον Μέσι»

Το σύνθημα του Μίτσελ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και το σχόλιο του Ισπανού προπονητή για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή του Μέσι.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση για τη Super League, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21/12, 20:00), και ο Μίτσελ μίλησε στη NOVA για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με τη ψυχολογία του νικητή ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Καταδικάστηκαν 23 άτομα για επεισόδια σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Όσα είπε Μίτσελ:

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Έτοιμοι και πολύ συνειδητοποιημένοι στο τι πρέπει να κάνουμε. Όμως ξέρουμε πολύ καλά τη βαθμολογική μας θέση. Για το που βρισκόμαστε και το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τους βαθμούς. Για να… διορθώσουμε τη θέση μας».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Πολύς κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαστε το φαβορί λόγω της διαφοράς (εννοεί τον ΠΑΣ). Όμως εμείς έχουμε τον μέγιστο σεβασμό για κάθε αντίπαλο».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να επανέλθει στον καλό δρόμο στο πρωτάθλημα: «Να παίζουμε με τη ψυχολογία του νικητή. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε νίκες εάν θέλουμε να ανακτήσουμε τη θέση μας».

Για τις επιλογές του και το ρόστερ: «Οι παίκτες έχουν δεχθεί πως υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Να είναι συνειδητοποιημένοι για την ομάδα που παίζουν».

Για τους μουντιαλικούς: «Ο Ινμπόμ δεν σταμάτησε να προπονείται καθόλου. Ακόμα και την εβδομάδα που είχε άδεια με την Εθνική».

Για τον Μέσι: «Η ιστορία και οι εξελίξεις ήταν δίκαιες απέναντι στον Μέσι. Τον δικαίωσαν. Ήταν μία δίκαιη στέψη σε αυτό το Μουντιάλ για τον Μέσι. Δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει χωρίς τον τίτλο. Ένας τίτλος που αποδεικνύει την αλήθεια».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024