Σκηνές τρόμου έζησε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ,Φελίπε Γαγιέγος έπεσε θύμα ληστείας στην Χιλή, όταν εγκληματίες υπό την απειλή όπλου του έκλεψαν το αυτοκίνητο.
Πιο συγκεκριμένα οι επίδοξοι ληστές σταμάτησαν τον 31χρονο άσο την στιγμή που βρισκόταν με το αυτοκίνητο του κοντά σε διασταύρωση λεωφόρου, απειλώντας τον με πυροβόλα πριν φύγουν με το όχημα του προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο Γαγιέγος έφτασε στη χώρα μας για τον ΟΦΗ τον Αύγουστο του 2021 μετρώντας έως τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους όπου και αποχώρησε 23 εμφανίσεις με δύο γκολ και δύο ασίστ, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για την Ουνιβερσιδάδ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.