Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι επόμενοι για ανανέωση

Οι επόμενοι για ανανέωση

Μετά τους Ρούμπεν και Σένκεφελντ, ο Παναθηναϊκός θα... φουλάρει τις μηχανές για την ανανέωση συμβολαίων των Αϊτόρ και Κουρμπέλη

Ο Ρούμπεν Πέρεθ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό πριν φτάσουμε στον νέο χρόνο, αφού όλα πήραν τον δρόμο τους από το ξεκίνημα. Και οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν μαζί και το έπραξαν με συνοπτικές διαδικασίες. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός έχει βρει το… λιμάνι του στον Παναθηναϊκό και αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα κλείσει εξαετία. Ποτέ στο παρελθόν δεν έμεινε τόσα χρόνια σε έναν σύλλογο. Επόμενοι που παίρνουν σειρά; Ο Αϊτόρ και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο ισπανός εξτρέμ θα παραμείνει εκτός ομάδας έως το τέλος της σεζόν λόγω του τραυματισμού του, αλλά αυτό όπως έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή δεν αλλάζει το σκεπτικό του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις προκειμένου να δουν σε ποια βάση βρίσκονται. Θέληση υπάρχει κυρίως από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ και ο Αϊτόρ έχει δηλώσει πως προτεραιότητά του είναι η Ελλάδα.

Από κει και πέρα, διαπραγμάτευση υπάρχει ήδη με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο συζητήσεων, με τη συμφωνία για νέο συμβόλαιο να μοιάζει δεδομένη, αν δεν προκύψει κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό. Αλλωστε, για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού μονάχα η προοπτική του εξωτερικού θα τον έφερνε εκτός ομάδας. Η επικοινωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του είναι συχνή, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια: ο Κουρμπέλης όλα τα προηγούμενα χρόνια διαπραγματευόταν μόνος τις συμφωνίες. Πλέον έχει προσλάβει ατζέντη (Τουντούρης), γεγονός που σχετίζεται με τη λήξη του συμβολαίου του.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά και το αυριανό παιχνίδι στη Νίκαια με τον Ιωνικό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός υποφέρει από τενοντίτιδα στη γάμπα και χθες γυμνάστηκε χαλαρά. Αν δεν βγάλει και σήμερα το πρόγραμμα είναι πιθανό να αποκλειστεί από την αποστολή και να παίξει ο Πούγγουρας. Ο Μπρινιόλι θα επιστρέψει αντί του Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα βρεθεί και ο Κουρμπέλης αντί του Βέρμπιτς που έχει υποστεί θλάση.

*Χθες βράδυ πολωνός δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ουνιόν για την απόκτηση του Τόμας Πούχατς. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνούς αριστερού μπακ αναμένονται σύντομα.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024