Εργαζόμενοι στην εστίαση, χαρίζουν τα φιλοδωρήματα 2 μηνών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων
Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στην εστίαση των Τρικάλων έκαναν μια ξεχωριστή πράξη και χάρισαν τα φιλοδωρήματα τους που έβγαλαν με πολύ κόπο, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.
Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα «ευχαριστώ», ήταν λίγα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων, Νίκο Σακκά, προς εργαζόμενους και εργαζόμενες στην εστίαση των Τρικάλων.
Διότι οι νέοι και οι νέες που εργάζονται σε καταστήματα, που μοχθούν καθημερινά, που υποδέχονται με χαμόγελο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες/τριες από όλη τη χώρα, λόγω και του Μύλου των Ξωτικών, σκέφτηκαν και συναποφάσισαν: τα φιλοδωρήματα των τελευταίων δύο μηνών, θα δοθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.
Και το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, δύο από τους εργαζόμενους επισκέφθηκαν τον κ. Σακκά στο γραφείο του, παραδίδοντάς του το χρηματικό ποσό.
Ο αντιδήμαρχος δεν εφείσθη λόγων για να ευχαριστήσει εργαζόμενους/ες που σκέφτηκαν μόνο τους συνανθρώπους τους, αυτές τις ημέρες γιορτών, επιδίδοντας χρήματα. Τα οποία θα διατεθούν για την αγορά πρόσθετων πακέτων τροφίμων, τα οποία προσφέρονται στους δικαιούχους του Δήμου Τρικκαίων.
Σημείωσε τη σημασία της κίνησης αυτής, τόνισε «πόσο σημαντικό είναι να δίνεις, ως κοινή προσπάθεια να προσφερθεί κάτι παραπάνω σε ανθρώπους, σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη» και έδωσε έμφαση στην ουσία αυτής της κίνησης, που αποδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση



