Αποθέωση της Αργεντινής από τα ΜΜΕ της χώρας: «Έφεραν την ευτυχία σε ένα έθνος» (pics)
Η Αργεντινή έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ, με τα ΜΜΕ της χώρας να αποθεώνουν την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.
Η Αργεντινή είναι στην κορυφή του κόσμου και ένα ολόκληρο Έθνος βρίσκεται στους δρόμους για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Οι φίλοι της Αλμπισελέστε όπως ήταν λογικό δεν κρατήθηκαν και πανηγύρισαν την επιστροφή στον… θρόνο έπειτα από 36 ολόκληρα χρόνια και το Μουντιάλ του Μεξικού του 1986.
Η «χρυσή βίβλος» του Μουντιάλ: Τρίτο τρόπαιο για την Αργεντινή
Στο ίδιο μήκος κύματος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας που αποθέωσαν τους ήρωες της Αργεντινής για τη μεγάλη τους εμφάνιση στον τελικό απέναντι στη Γαλλία.
Συγκεκριμένα, η «Ole» γράφει: «Είμαστε πρωταθλητές κόσμου», η «Clarin» αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της: «Έφεραν την χαρά σε ένα ολόκληρο έθνος: Είμαστε πρωταθλητές κόσμου», ενώ το «Espn.ar» τονίζει: «Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή: Σε ένα σπουδαίο ματς νίκησε τη Γαλλία και στέφθηκε στο Κατάρ».
Δείτε ορισμένα πρωτοσέλιδα:
- Κρις Νορθ – Ο διασυρμός, η αλλόκοτη ανάρτηση και οι βολές στην πρώην παρτενέρ του στο Sex and the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
- Κόντρες και διαξιφισμοί στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σόου και πολιτική αλητεία»- «Περίμενα πολιτική ευθιξία»
- Επιμένει ο Τραμπ: Θα πάρουμε τη Γροιλανδία, τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό
- Γουεμπανιάμα: «Ο Παναθηναϊκός έχει μακράν την πιο εντυπωσιακή έδρα» (vid)
- Η ΑΙ διαιωνίζει προκαταλήψεις για τις «κατώτερες» κάστες της Ινδίας
- Αγρότες: Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων – Οι προτάσεις κλιμάκωσης

