Το ντου της μαμάς του Μέσι και οι πανηγυρισμοί με τα παιδιά του (vids)
Ο Λιονέλ Μέσι στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ μαζί με τη μητέρα του και την οικογένειά του που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Λιονέλ Μέσιεπιτέλους τα κατάφερε. Ο Pulga, οδήγησε την Αργεντινήστην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας τον τίτλο που τόσο του έλειπε από τη σπουδαία καριέρα του.
Σε μία τέτοια στιγμή απόλυτης ευτυχίας ο Λέο δεν θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης και τον απόλυτο θρίαμβο της Αργεντινής, η μητέρα του… μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο, κυνήγησε τον γιο της και τον αγκάλιασε ενθουσιασμένη, συγκινημένη, σε ένα στιγμιότυπο που θα μείνει για πάντα στις μνήμες και των δύο.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.