Δεν υπάρχουν οι Αργεντινοί: Έστησαν πάρτι έξω από το σπίτι της γιαγιάς του Μέσι
Εκατοντάδες Αργεντινοί συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι όπου μένει η γιαγιά του Λιονέλ Μέσι και έστησαν πάρτι, τραγουδώντας όλο το βράδυ.
Η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ, επικρατώντας της Κροατίας με 3-0 και θα διεκδικήσει απέναντι στη Γαλλία το τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της.
Όπως καταλαβαίνει κανείς από την ημέρα που προκρίθηκαν οι Αργεντινοί έχει στηθεί ένα ξέφρενο πάρτι σε όλες τις πόλεις της χώρας και εκατομμύρια οπαδοί της κινούνται σε ρυθμούς τελικού.
Οι δρόμοι στο Μπουένος Άιρες έχουν πλημμυρίσει από κόσμο που γιορτάζει, με εκατοντάδες Αργεντινούς να είναι σε… έκσταση και να έχουν «τρελαθεί» με τα όσα συμβαίνουν από την παρέα του Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ.
Μάλιστα πολλοί Αργεντινοί συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της γιαγιάς του Μέσι προκειμένου να πανηγυρίζουν όλο το βράδυ.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Footballvideo (@footballvideo)
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη
- Τραμπ: Καλεί σε δείπνο όλους τους κυβερνήτες των ΗΠΑ εκτός από δύο «ανάξιους» Δημοκρατικούς
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε στρατιωτική εγκατάσταση μετά από ουκρανική επίθεση
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα

