Αλλάζει όψη το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Μοσχάτου
Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο.
Νέος τάπητας ποδοσφαίρου στρώνεται στο Δημοτικό γήπεδο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Τo έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» συνολικού ποσού 309.390€ και ο νέος τάπητας είναι ανακυκλώσιμος.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Είναι συστηματική η μέριμνά μας για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών. Άλλη μία δέσμευσή μας, για την αντικατάσταση του τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο, γίνεται πραγματικότητα με την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες.
Στόχος μας παραμένει η άθληση και η αγωνιστική δραστηριότητα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και καλαίσθητες υποδομές με σκοπό να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα προς όφελος της νέας γενιάς».
- Μία γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από πακιστανικές οβίδες, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Από τη σύγκρουση στη συναίνεση: η φιλοσοφική διαδρομή του Γιούργκεν Χάμπερμας
- Μέση Ανατολή: Το ελληνικό «ράλι» αυξήσεων στο ράφι και πού θα κάτσει η «μπίλια»
- Ρωσία: Η Ουκρανία έπληξε τη Μόσχα με πάνω από 100 drones – Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου στα νότια της χώρας
- Ελισάβετ, Νταϊάνα, Κέιτ, Λετίθια και τα διαμαντένια πέπλα: Ποια φόρεσε το πιο ακριβό βασιλικό νυφικό όλων;



