Αλλάζει όψη το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Μοσχάτου
Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο.
Νέος τάπητας ποδοσφαίρου στρώνεται στο Δημοτικό γήπεδο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Τo έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» συνολικού ποσού 309.390€ και ο νέος τάπητας είναι ανακυκλώσιμος.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Είναι συστηματική η μέριμνά μας για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών. Άλλη μία δέσμευσή μας, για την αντικατάσταση του τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο, γίνεται πραγματικότητα με την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες.
Στόχος μας παραμένει η άθληση και η αγωνιστική δραστηριότητα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και καλαίσθητες υποδομές με σκοπό να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα προς όφελος της νέας γενιάς».
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τρεις και τραυμάτισε εννιά ανθρώπους – Στους 21 οι νεκροί από το κρύο
- Αυτό είναι το πρόστιμο για τις αντιολισθητικές αλυσίδες – Πού είναι υποχρεωτικές
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν Ναν και Φαρίντ κόντρα στο Περιστέρι Betsson
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
