Έτοιμο το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη
Εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε προς αξιοποίηση δημοτών και ομάδων το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Φίλυρο του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.
Ολοκληρώθηκε η ολική ανακατασκευή του γηπέδου στο Φίλυρο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 575.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τον πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», καθώς και από ιδίους πόρους του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, όπου τοποθετήθηκε πιστοποιημένος συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς σε έκταση 7.350 τ.μ., καθώς και στέγαστρο στις κερκίδες για την προστασία των θεατών.
Επίσης τοποθετήθηκε περιμετρικό τοιχίο για την προστασία του γηπέδου, καθώς και νέες πιστοποιημένες εστίες, πάγκοι κλπ. Το νέο γήπεδο έλαβε πιστοποιητικό εργαστηριακού ελέγχου από εξουσιοδοτημένο εργαστήριο της FIFA που πιστοποίησε τον χλοοτάπητα σε επίπεδο FIFA QUALITY, όπως αναφέρει ο Δήμος.
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442