Μέχρι τα Χριστούγεννα η Γλυφάδα θα έχει τρία νέα γήπεδα μπάσκετ, εκ των οποίων το ένα θα είναι κλειστό.

Κάτω από το Γκολφ στο Δήμο Γλυφάδας, κατασκευάζονται τρία γήπεδα μπάσκετ – δύο ανοιχτά και ένα κλειστό.

Μάλιστα το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα, θα κλείνει με «μπαλόνι» για να προστατεύει τους αθλούμενους από τις καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δηλώνει: «Η προσπάθεια για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας είναι διαρκής: Την άνοιξη παραδώσαμε – μετά από τεράστια προσπάθεια – δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου (εκεί που υπήρχε ένα), στο ολοκαίνουργιο πλέον 1ο Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας.

Τώρα, στη διπλανή ακριβώς έκταση – επί της οδού Παναγούλη – παραδίδουμε τρία γήπεδα μπάσκετ (εκεί που υπήρχαν δύο), δύο καινούργια ανοιχτά και ένα καινούργιο κλειστό.

Ένα μοντέρνο κλειστό γήπεδο, με τις τελευταίες προδιαγραφές και όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, απολύτως άνετο και ασφαλές, με παρκέ επαγγελματικών αγωνιστικών προδιαγραφών, με ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό για πλήρη λειτουργία κάτω ακόμα και από τις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες».

Το «μπαλόνι», σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, αποτελεί μια πολύ οικονομικότερη λύση σε σχέση με την κατασκευή ενός κλασικού κλειστού γυμναστηρίου, ενώ είναι μια επιλογή που κερδίζει διαρκώς έδαφος διεθνώς για τη δημιουργία νέων κλειστών αθλητικών υποδομών. Οι εργασίες όπως μπορείτε να δείτε είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα τελειώσουν – μέχρι τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr