Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντικατάσταση δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων

Αντικατάσταση δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων

Το αθλητικό δάπεδο του κλειστού γυμναστηρίου Μελισσίων αντικαταστάθηκε με νέο. Το έργο είναι συνολικής δαπάνης 100.641€

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του αθλητικού δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, επί της οδού Γεννηματά, η δαπάνη του οποίου (ύψους 100.641,34€) καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών. Το παλαιό δάπεδο ήταν από το 2008 και κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί από νέο ασφαλέστερο, πιο σύγχρονο και καλύτερης ποιότητας.

Το νέο δάπεδο θεωρείται βάση προδιαγραφών ως αυτό με αρτιότερο εξαερισμό, λιγότερους ρόζους στην ξυλεία, υπόβαση από ξυλεία. Επίσης διαθέτει το πιο πρόσφατο πιστοποιητικό για το έτος 2022 και αυτή η πιστοποίηση γίνεται για το σύνολο του πατώματος και της υπόβασης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε: «Τα παιδιά μας αθλούνται πλέον σε ένα ακόμη πιο ασφαλές και σύγχρονο γυμναστήριο! Το κλειστό στα Μελίσσια, με το νέο αθλητικό του δάπεδο, υποδέχτηκε ήδη τις ακαδημίες των σωματείων του δήμου μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να έχουμε καλύτερες συνθήκες άθλησης για τη νέα γενιά της πόλης μας!».

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, από την πλευρά της τόνισε: «Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές αθλητισμού για τη νεολαία μας. Σήμερα οι αθλήτριες και οι αθλητές μας  προπονούνται και  αγωνίζονται σ’  έναν ασφαλές, σύγχρονο και αθλητικά λειτουργικό αγωνιστικό χώρο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024