Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Μυτιλήνης: Ξεκινάνε οι εργασίες του νέου γηπέδου και του κλειστού γυμναστηρίου

Δήμος Μυτιλήνης: Ξεκινάνε οι εργασίες του νέου γηπέδου και του κλειστού γυμναστηρίου

Ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος για την κατασκευή των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μυτιλήνης, με την συμβασιοποίηση των έργων και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το νησί ώστε να αποκτήσει νέους χώρους άθλησης.

Ο Δήμος Μυτιλήνης θα αποκτήσει σύντομα νέες αθλητικές εγκαταστάσεις μετά την συμβασιοποίηση του έργου «Επισκευή – Κατασκευή γηπέδων στη Μόρια, τον Αφαλώνα και την Παναγιούδα με συμβατικό ποσό  968.636 € (αρχικού προϋπολογισμού, πριν από το διαγωνισμό, 1.399.600 €).

Το έργο να θυμίσουμε χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Η ολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών καθορίζεται, σε δώδεκα (12) μήνες, αρχόμενη από σήμερα.

Επιγραμματικά, οι προβλεπόμενες εργασίες στα γήπεδα είναι οι εξής:

Γήπεδο Μόριας

Γήπεδο Μόριας: Εκσκαφή θεμελίων και ανακατασκευή των κερκίδων από σκυρόδεμα, κατασκευή φρεατίων, τάφρων και τεχνικών έργων.

Γήπεδο Αφαλώνα: Ολοκλήρωση όλων των εργασιών που αφορούν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Γήπεδο Παναγιούδας:  Κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου διαστάσεων 32μ. Χ 22μ. το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές, για να φιλοξενήσει ομάδες για αγώνες και προπονήσεις αθλημάτων καλαθοσφαίρισης,  πετοσφαίρισης, χειροσφαίρισης.

Νέο κλειστό γυμναστήριο Παναγιούδας

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, δήλωσε ότι: «Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για τη δημιουργία υποδομών σε όλους τους τομείς και κυρίως εκείνων που αφορούν τη νεολαία μας. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στα πάγια αιτήματα των τοπικών αθλητικών συλλόγων για τη δημιουργία αυτών των έργων».

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024