Ο Τζέιμς Φράνκο λατρεύει τη χώρα μας και δεν χάνει ευκαιρία να την επισκέπτεται. Αυτές τις ημέρες ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ο σταρ του Χόλυγουντ έδωσε το «παρών» στο πάρτι της Άννας Βίσση για την ονομαστική της εορτή, με την οποία τους συνδέει μία φιλία από τότε που γνωρίστηκαν την Αμερική.

Η παρέα έδωσε ραντεβού στο κέντρο που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς και μάλιστα, η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον 44χρονο σταρ του «Spider-Man» το τραγούδι της, «Πράγματα».

Φορώντας ένα καπέλο, κάζουαλ ρούχα και συνοδευόμενος από την σύντροφό του Izabel Pakzad, ο Τζέιμς Φράνκο διασκέδασε με την ψυχή του.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok

@fannaticslive #annavissi #jamesfranco #greece #fyp #music #viral #Queen #obj #foryou #greece🇬🇷 #tiktokgreece #jamesfrancoedit ♬ original sound – fannatics

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Φράνκο είχε βρεθεί και πριν από δύο μήνες στο θέατρο Άλσος, σε live εμφάνιση της Άννας Βίσση.

Ο ίδιος πήγε στο live με τη φίλη του, Κριστίν Κρόκος, ένα πρόσωπο πολύ κοντά στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιας και έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία πολλών βίντεο κλιπ της. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Φράνκο δεν σταμάτησε να απαθανατίζει με το κινητό του την Άννα Βίσση, ενώ φάνηκε να απολαμβάνει στο έπακρο τη μουσική και τα τραγούδια της, χορεύοντας και χειροκροτώντας ασταμάτητα.