Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Κατσανδρή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Άλλο φλερτ και άλλο βιασμός»

Μαίρη Κατσανδρή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Άλλο φλερτ και άλλο βιασμός»

Η ηθοποιός ήταν μπροστά σε περιστατικά ξυλοδαρμού

Η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν καταγγελθεί για συναδέλφους της ηθοποιούς και σχολίασε την επικαιρότητα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα θεατρικά και τηλεοπτικά της βήματα, τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναφέρεται και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη Χρύσα Σπηλιώτη.

Δείτε επίσης: Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

«Εγώ αυτό το θεωρώ πάρα πολύ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς αλλά που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;» δήλωσε η Μαίρη Κατσανδρή.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη η ίδια ανέφερε: «Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Η ίδια σημειώνει: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό της Χρύσας Σπηλιώτη αλλά και την τελευταία επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους. «Τηλεφωνηθήκαμε να συναντηθούμε και της είπα: δεν πρόλαβα να σε δω στην παράστασή σου. Μου λέει «έλα βρε Μαράκι, δεν πειράζει, του χρόνου». Από τον χαμό της Χρύσας και μετά, δεν λέω για τίποτα του χρόνου«.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024