Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη που έχουν κακοπέσει»

«Ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί, στο θέατρο Μικρό Άνεσις.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο καθώς εξέφρασε και την διάθεση συγχώρεσης προς τους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος μου έσωσε τη ζωή»

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα με το εγκεφαλικό και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, «κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε».

«Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστα Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο».

«Συγχωρώ τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη»

«Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά συγχωρώ και πολύ συχνά. Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο, τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024