Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άστον Κούτσερ δίνει σπάνια συνέντευξη με τον δίδυμο αδελφό του

Ο Άστον Κούτσερ δίνει σπάνια συνέντευξη με τον δίδυμο αδελφό του

Ο ηθοποιός και ο αδελφός του, Μάικλ Κούτσερ, θα εμφανιστούν μαζί στη σειρά της Paramount+ «The Checkup with Dr. David Agus».

Ο πρωταγωνιστής του «That ’70s Show» και ο αδελφός του, Μάικλ Κούτσερ, θα εμφανιστούν στην επερχόμενη σειρά της Paramount+ «The Checkup with Dr. David Agus», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming στις 6 Δεκεμβρίου.

Σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου, ο Άστον μίλησε για μια περιπέτεια υγείας που βίωσε πριν από αρκετά χρόνια.

«Δεν μπορούσα να περπατήσω και μετά ξαφνικά δεν μπορούσα να δω» θυμήθηκε ο Ashton κατά τη διάρκεια ενός αποσπάσματος του τρέιλερ, αναφερόμενος στην αγγειίτιδα που είχε πριν από δύο χρόνια.

Πρόκειται για μια κατάσταση κατά την οποία τα αιμοφόρα αγγεία φλεγμαίνουν, οδηγώντας σε περιορισμένη ροή αίματος με αποτέλεσμα τη βλάβη οργάνων και ιστών.

Στο τέλος του τρέιλερ, στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Όπρα Γουίνφρι και η Μαρί Σρίβερ, η Έιμι Σούμερ, ο Νικ Κάνον, ο Χόουι Μάντελ, η Τζέιν Φόντα και η Λίλι Τόμλιν, ο Άστον μοιράστηκε ένα συναισθηματικό μήνυμα για την κατάστασή του: «Όταν έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο, αμέσως κλειδώνεις στο «Τι κάνεις με το σήμερα». Μόνο αυτό σε νοιάζει».

Δείτε κάποια αποσπάσματα

Συγκίνηση και βαθιά αγάπη

Ενώ ο Άστον μιλούσε για την προηγούμενη κατάσταση της υγείας του, το κλιπ απεικόνιζε μια συγκινητική στιγμή μεταξύ των αδελφών Κούτσερ. Ο Άστον, ο οποίος φαινόταν συγκινημένος, χτύπησε με το χέρι του το γόνατο του Μάικλ καθώς κάθονταν δίπλα-δίπλα σε έναν καναπέ πριν τα αδέλφια πιάσουν ο ένας το χέρι του άλλου.

Ο 44χρονος ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τη διάγνωση της αγγειίτιδας τον Αύγουστο του 2022 σε ένα επεισόδιο του National Geographic «Running Wild with Bear Grylls: Gllrylls: The Challenge». Σε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο, ο Άστον είπε για την κατάστασή του: «Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που μ’ έκανε να χάσω την όραση. Να χάσω την ακοή μου. Έχασα όλη μου την ισορροπία».

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να χαθεί» είπε ο Άστον αναφερόμενος στην απώλεια της όρασής του. «Μέχρι να πεις: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ξαναδώ, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ξανακούσω, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ξαναπερπατήσω»».

Photo: YouTube

Η εγκεφαλική παράλυση του Μάικλ

Τα τελευταία χρόνια, ο Μάικλ μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση της εγκεφαλικής παράλυσης που του συνέβη στην παιδική του ηλικία. Η κατάστασή του, με την οποία διαγνώστηκε όταν ήταν 3 ετών, ανακοινώθηκε από τον ίδιο του τον αδελφό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εθνική τηλεόραση πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Ο Μάικλ δήλωσε ότι εκείνη την εποχή ήταν «πολύ θυμωμένος» με τον Άστον – ή όπως ο ίδιος και η οικογένειά του αναφέρονται στον αδελφό του, Κρις – επειδή μοιράστηκε δημόσια την κατάστασή του το 2003. «Θυμάμαι ότι του θύμωσα γι’ αυτό. Δεν ήθελα να γίνω το πρόσωπο της CP. Δεν είχα μιλήσει ποτέ γι’ αυτό».

Σήμερα, δεν υπάρχει κανένας θυμός ή δυσαρέσκεια προς τον αδελφό του για την αποκάλυψη της διάγνωσης της εγκεφαλικής παράλυσης. Αντίθετα, το βλέπει ως μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή του. Τώρα, ζει στο Κολοράντο με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του και έχει γίνει εκπρόσωπος του Ιδρύματος Εγκεφαλικής Παράλυσης εκτός από σύμβουλος της νεοφυούς επιχείρησης Joshin, μιας εφαρμογής που βοηθά τις οικογένειες στην εξεύρεση φροντίδας για ένα άτομο με αναπηρία.

Ο Μάικλ πρόσθεσε: «Ο Κρις μου έκανε τη μεγαλύτερη χάρη που μου έχει κάνει ποτέ κάποιος, επειδή μου επέτρεψε να είμαι ο εαυτός μου».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024