Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μίλα Κούνις εξηγεί γιατί στην οικογένειά της δεν κλείνουν τις πόρτες του μπάνιου

Η Μίλα Κούνις εξηγεί γιατί στην οικογένειά της δεν κλείνουν τις πόρτες του μπάνιου

Η ηθοποιός και σύζυγος του Άστον Κούτσερ μίλησε για την πολιτική της με τις ανοιχτές πόρτες.

Ορισμένοι γονείς θεωρούν το μπάνιο ως την όαση της ιδιωτικής τους ζωής – το μοναδικό μέρος που μπορούν ακόμα να μείνουν λίγο μόνοι τους μακριά από τα μικρά τους.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τη Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ. Στο οικογενειακό σπίτι των ηθοποιών, η πόρτα του μπάνιου δεν κλείνει ποτέ.

«Δεν έχουμε κλειστές πόρτες στο σπίτι μας, αυτό περιλαμβάνει και το μπάνιο» δήλωσε πρόσφατα η 39χρονη Κούνις στο E! News.

Ένας κανόνας που ισχύει, φυσικά, και για τα παιδιά.

«Είναι ένα από αυτά τα πράγματα όπου, καλώς ή κακώς, ως οικογένεια με παιδιά, έχουμε ενσωματώσει τη σωματική λειτουργία ως μια πολύ τυπική νόρμα» εξήγησε και παραδέχτηκε ότι δεν είχε φανταστεί ότι θα είχε ένα σπίτι χωρίς ιδιωτικότητα πριν καλωσορίσει στον κόσμο την κόρη Γουάιτ, 7 ετών, και τον γιο της, Ντιμίτρι, 5 ετών.

«Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα ήμουν το άτομο που θα μπορούσε να πηγαίνει στο μπάνιο με την πόρτα ανοιχτή» είπε η Κούνις, προσθέτοντας ότι τα παιδιά ήταν η αφορμή για την πολιτική της ανοιχτής πόρτας. «Δεν είχε καμία σημασία αν την έκλεινα. Ποτέ δεν έκανε τη διαφορά. Τα παιδιά χτυπούσαν την πόρτα κάθε δύο δευτερόλεπτα ούτως ή άλλως. Έτσι είπα “Ω, ξέχνα το. Απλά κράτα την πόρτα ανοιχτή»», αναστέναξε.

Αν και υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να χλευάζουν την ιδέα των ορθάνοιχτων πορτών του μπάνιου για όλη την οικογένεια, η Κούνις και ο Κούτσερ δεν ανησυχούν για το αν κάποιος θα κρίνει τους τρόπους ανατροφής των παιδιών τους. Εξάλλου, έχουν αντιμετωπίσει αντιδράσεις και στο παρελθόν.

Το 2021, και οι δύο τους μίλησαν για την οικογενειακή ζωή σε συνέντευξή τους στο podcast «Armchair Expert» του Νταξ Σέπαρντ, εξομολογούμενοι ότι η ώρα του μπάνιου δεν είναι καμιά σοβαρή υπόθεση στο σπίτι τους.

«Δεν ήμουν εκείνος ο γονιός που έκανε μπάνιο τα νεογέννητά μου. Ποτέ» δήλωσε η Κούνις ενώ ο Κούτσερ πρόσθεσε: «Εδώ είναι το θέμα, αν μπορείς να δεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα».

Αργότερα, αφού η αποκάλυψη του ζευγαριού πυροδότησε μια μεγαλύτερη συζήτηση για το μπάνιο, ο Κούτσερ κατέφυγε στο χιούμορ και μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με την Κούνις να ετοιμάζεται να κάνει μπάνιο τα παιδιά τους, στο οποίο φώναξε: «Ρίχνεις ζεστό νερό στα παιδιά; Προσπαθείς να τα λιώσεις;».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024