Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμς Φράνκο: Βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα - Διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

Τζέιμς Φράνκο: Βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα – Διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα νυχτοπερπατήματα του ηθοποιού

Ο Τζέιμς Φράνκο λατρεύει την Ελλάδα και φροντίζει να την επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός εδώ και μερικά 24ωρα βρίσκεται στη χώρα μας, μαζί με την αγαπημένη του Ιζαμπελ Πάκζαντ και περνάει καταπληκτικά.

Το βράδυ της Κυριακής (4/12) είπε να απολαύσει την ελληνική μουσική και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Νίκος Απέργης και η Μαλού. Με την παρέα του διασκέδασεμε τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα καμαρίνια για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέιμς Φράνκο επισκέπτεται την Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός, που η καριέρα του απογειώθηκε όταν ενσάρκωσε τον Harry Osborn στην ταινία SpiderMan, το καλοκαίρι βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές. Απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και διασκέδασε στα μπαρ.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε μαζί με την σύντροφό του έξω από εστιατόριο στα Ματογιάννια. Ο ίδιος φορούσε κουκούλα, καθώς προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος. Αφού έβγαλε σέλφι με μια θαυμάστριά του, αποχώρησε.

Τον Οκτώβριο ο σταρ του Χόλυγουντ βρέθηκε και πάλι εδώ. Αυτή τη φορά έδωσε το «παρών» στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Άλσος.

Ο ίδιος πήγε στο live με τη φίλη του, Κριστίν Κρόκος, ένα πρόσωπο πολύ κοντά στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιας και έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία πολλών βίντεο κλιπ της. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Φράνκο δεν σταμάτησε να απαθανατίζει με το κινητό του την Άννα Βίσση, ενώ φάνηκε να απολαμβάνει στο έπακρο τη μουσική και τα τραγούδια της, χορεύοντας και χειροκροτώντας ασταμάτητα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024