Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν φωτογραφία από το παλάτι του Μπάκιγχαμ χωρίς άδεια

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν φωτογραφία από το παλάτι του Μπάκιγχαμ χωρίς άδεια

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για τα χειρότερα, καθώς πλησιάζει η ημέρα της προβολής του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ

Η σειρά ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με τίτλο «Harry & Meghan», θα προβληθεί στις 8 Δεκεμβρίου από το Netflix και η βασιλική οικογένεια κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» για τις αποκαλύψεις που έρχονται.

Στο τρέιλερ, που ήδη κυκλοφορεί, οι θαυμαστές του ζευγαριού βλέπουν διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους και εντύπωση προκαλεί ότι αυτές είναι μέσα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Μια από αυτές παρουσιάζει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να περπατούν χέρι – χέρι μέσα σε ένα δωμάτιο σε σχήμα οβάλ, καθώς βγαίνουν από τη βόρεια πλευρά του κτιρίου με τα 775 δωμάτια.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, έπρεπε να ζητηθεί άδεια από την αείμνηστη βασίλισσα για φωτογραφίες και βίντεο μέσα στο παλάτι. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Telegraph, το ζευγάρι δεν είχε την απαραίτητη άδεια αλλά θεωρείται ότι δεν υπήρξε παράπονο ή αντίδραση και ότι δεν ζητήθηκε από τον φωτογράφο να φύγει από το χώρο.

Δείτε τη φωτογραφία

Στο «Harry & Meghan», το  ζευγάρι να εξιστορεί την ιστορία του

Το τρέιλερ ξεκινά  με την ερώτηση μιας δημοσιογράφου του Netflix προς το ζευγάρι: «Γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;», ενώ παρουσιάζονται για πρώτη φορά διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, από την εγκυμοσύνη, από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια πριν αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους, ενώ διακρίνεται και η Μέγκαν να «σπάει» με τον σύζυγό της να κάθεται σε απόγνωση στον καναπέ.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», λέει ο πρίγκιπας Χάρι στη κάμερα, ενώ προς το τέλος του τρέιλερ η Μέγκαν ρωτάει :«Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Όσκαρ Λιζ Γκάρμπους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024