
Προαστιακός: Συνέλαβαν άνδρα που είχε όπλο ρέπλικα
Μετά από έλεγχο οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όπλο ρέπλικα στις τουαλέτες του σταθμού.
Αναστάτωση επικράτησε στις 15:30 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής στο σταθμό του προαστιακού στην Τατοΐου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο φύλακας ασφαλείας του σταθμού αντιλήφθηκε έναν επιβάτη που είχε στην κατοχή του ένα όπλο και αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση.
- Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη 37χρονος Αφγανός που έβγαλε όπλο στο κέντρο της Αθήνας και σημάδευε τους περαστικούς
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν τον απαραίτητο έλεγχο και εντόπισαν ένα όπλο ρέπλικα στις τουαλέτες του σταθμού.
Οι υπεύθυνοι του σταθμού και αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν ως κάτοχό του έναν αλλοδαπό, ο οποίος προσήχθη από τους αστυνομικούς.
Ο αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής προκειμένου να εξεταστεί.
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα

