Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛ.ΑΣ: 25 συλλήψεις κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στην Αθήνα

ΕΛ.ΑΣ: 25 συλλήψεις κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στην Αθήνα

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Σε 25 συλλήψεις (24 γυναίκες και ένας άνδρας) προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν στοχευμένοι έλεγχοι σε 9 οίκους ανοχής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και τον έλεγχο της νομιμότητας λειτουργίας τους.

Στοχευμένοι έλεγχοι

Επιπλέον, από κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε 8 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας και ελέγχθηκαν 8 θαμώνες και παρευρισκόμενοι σε αυτά.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η έφοδος σε οίκο ανοχής όπου φέρεται να εξέδιδαν τη 12χρονη

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν, έφοδο σε οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να εξέδιδαν την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε μετά από παραγγελία του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνελήφθησαν την 1η Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του αυτόφωρου τρεις αλλοδαπές γυναίκες (26, 38 και 63 ετών) και δύο ημεδαπές (19 και 65 ετών) για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παράβαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε οίκημα που φέρεται να λειτουργούν οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Εντός του υπό έρευνα οικήματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε γυναίκες για τα ανωτέρω αδικήματα.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν και 53χρονη αλλοδαπή και 53χρονος αλλοδαπός άνδρας, ως μισθωτές του οικήματος στο οποίο δραστηριοποιούνταν οι συλληφθείσες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024