Τζένη Μελιτά: «Πάγωσε» με αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου
Τι συνέβη;
Μια απίστευτη συζήτηση στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, είχαν η Τζένη Μελιτά με τον Φώτης Σεργουλόπουλος, με την πρώτη να μένει άφωνη και κοιτώντας τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες να απορεί με αυτό που άκουσε να λέει ο συμπαρουσιαστής της.
Οι δυο τους πολλές φορές έχουν συζητήσεις χιουμοριστικές σχετικά με διάφορα περιστατικά, όπως πριν από λίγες ημέρες που σκαρφίστηκαν μια ιδέα για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα ο Φώτης να πετάει κάτω την σκαλέτα για να αποχωρήσει από το πλατό.
- Διαβάστε επίσης: Σεργουλόπουλος και Μελιτά «σφάζουν» τον Παύλο Χαϊκάλη με ένα βίντεο
Συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούσαν σχετικά με τα κατοικίδια και τα ταξίδια με αεροπλάνο, ο παρουσιαστής πέταξε μια ατάκα σχετικά με το σκύλο της Μελιτά.
Η ατάκα του Σεργουλόπουλου που άφησε άφωνη την Μελιτά
- ΤΖ.Μ.: Δεν την έχω πάρει ποτέ σε ταξίδι με αεροπλάνο. Δεν ξέρω αν θα τη αρέσει.
- Φ.Σ.: Πόσο χρονών είναι;
- ΤΖ.Μ.: 14!
- Φ.Σ.: Θα πεθάνει και δεν θα το δει.
- ΤΖ.Μ.: Τι είπε;
- Φ.Σ.: Τα ζώα σού μαθαίνουν την απώλεια.
- ΤΖ.Μ.: Παναγία μου, πώς σου ήρθε τώρα αυτό το πράγμα;
- Φ.Σ.: Έχω χάσει σκύλους κι έχω κλάψει.
- ΤΖ.Μ.: Και τώρα το θυμήθηκες;
- Φ.Σ.: Μην το πάρεις τώρα και πεθάνει στον αέρα.
- ΤΖ.Μ.: Ποιος γελάει πάνω στο κοντρόλ; Αν τη δεις, είναι… τζόβενο!
Δείτε το βίντεο
- Ψεύτικες εικόνες του Μαδούρο γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- Μανρέσα – Άρης Betsson 113-99: Δεν έπαιξε άμυνα και το πλήρωσε…
- Αστυνομικός της Βουλής: Βαρύ το κατηγορητήριο – Ξεκινά η δίκη την Τετάρτη
- Οριστικό: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Αδ. Γεωργιάδης: Υπουργός Υγείας και… παραπληροφόρησης – Το fake βίντεο που ανέβασε με «πανηγυρισμούς στη Βενεζουέλα»
- Στη ρώσικη ρουλέτα προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, έβγαλε νοκ άουτ τον Ατρόμητο και πάει στο Καραϊσκάκη – Αποκάλυψη ο Μοναστηρλής (vid)


