Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Σεργουλόπουλος προς Βασίλη Τσιάρτα: «Θα μιλάω για το παιδί μου όπου σταθώ και όπου βρεθώ»

Φώτης Σεργουλόπουλος προς Βασίλη Τσιάρτα: «Θα μιλάω για το παιδί μου όπου σταθώ και όπου βρεθώ»

Δείτε τι είπε on air o παρουσιαστής

Για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017 κρίθηκε ένοχος ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε την Πέμπτη (3/11) σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Εναντίον του είχε καταθέσει μήνυση το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού.

Το συγκεκριμένο θέμα θέλησε να σχολιάσει στην εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την κανοποίησή του για την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης και έστειλ το δικό του μήνυμα προς τον Βασίλη Τσιάρτα.

«Το αγαπάω το παιδί μου»

Είπε συγκεκριμένα: «Όμορφη αυτή η Παρασκευή και έχω πάρα πολύ καλά νέα. Θέλω να πω ότι καταδικάστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας, πρώτη φορά βγήκε απόφαση της εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, λόγω ταυτότητας φύλου… Θέλω να πω ότι στον κύριο Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος που θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ και όπου βρεθώ, γιατί το αγαπάω. Και έχω το δικαίωμα αυτό. Κι αν μου την πει, μπορώ και εγώ να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Υπάρχει ιστορική απόφαση.

Είπε ότι δε συμφωνεί ότι είναι ρατσιστής. Έτσι αποφάσισε αυτός ο ίδιος για τον εαυτό του. Και διάφορες τέτοιες αηδίες είπε… Επιτέλους, να ξέρουμε πως δεν είναι “θα πω και εγώ τη γνώμη μου, η να ακούσω την αντίθετη άποψη”. Οι απόψεις αυτές είναι ρατσιστικές και καταδικάζονται από τον νόμο. Τη χάρηκα αυτή την απόφαση πάρα πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τσιάρτας το 2017, λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου είχε κάνει μία ανάρτηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα είχε γρ’αψει στον λογαριασμό του στο Facebook πως εύχεται «οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024