Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Δανδουλάκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Πολίτη - «Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό»

Κάτια Δανδουλάκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Πολίτη – «Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό»

Τελεία στην πολυσυζητημένη κόντρα τους βάζει η ηθοποιός

Να κλείσει οριστικά το θέμα με τον Χρήστο Πολίτη θέλει η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Διάλεξε το θάνατό σου», έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στην κόντρα της με τον Χρήστο Πολίτη αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως είπε, θέλει να βάλει μια τελεία στη διαμάχη με τον συμπρωταγωνιστή της από τη «Λάμψη» και τόνισε ότι «δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό».

«Aυτό δεν θα το συζητήσουμε σε καμία περίπτωση γενικώς και ποτέ. Ναι, θέλω να βάλω μια τελεία. Ότι είχα να πω, το είπα, δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό. Δεν θα σας πω τίποτα, ότι είχα να πω, το είπα», είπε συγκεκριμένα.

Σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, σημείωσε: «Μακάρι να επιστρέψει. Η δουλειά είναι υγεία για την ψυχή. Φυσικά και θα τον αποδεχτεί το κοινό. Έχει την αποδοχή του κοινού τόσα χρόνια τώρα, αλίμονο».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τι έχει συμβεί μεταξύ των δύο ηθοποιών

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάτια Δανδουλάκη έκανε μία δήλωση για τον Χρήστο Πολίτη, που ενόχλησε τον ηθοποιό.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης», είπε στο «The 2night Show.

Την επόμενη μέρα ο Χρήστος Πολίτης έδωσε σκληρή απάντηση μέσα από την ιστοσελίδα news247: «Η κυρία Δανδουλάκη κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές δηλώνοντας δημόσια πόσο πολύ με αγαπάει. Θα ήθελα λοιπόν να την πληροφορήσω κι εγώ δημόσια ότι η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ.  Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει. Εύχομαι κάποια στιγμή -διότι μεγάλη γυναίκα είναι κι αυτή, σχεδόν συνομήλικη μου- να προσεγγίσει την πληρότητα, θα της κάνει καλό».

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024