Ο Νεϊμάρστάθηκε αρκετά άτυχος στην νικηφόρα πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Σερβία. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη διάστρεμμα και βλάβη στον σύνδεσμο του δεξιού του αστραγάλου, με αποτέλεσμα το πόδι του να έχει πρηστεί πολύ.
Ο 30χρονος ηγέτης της Βραζιλίας ο οποίος θα απουσιάσει από τα δύο επερχόμενα ματς στον όμιλο με Ελβετία και Καμερούν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, σοκαριστικές φωτογραφίες από το πρησμένο του πόδι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.