Λήξη συναγερμού στους Μπακς – Πανέτοιμος ο Γιάννης
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι καλά και θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Καβαλίερς.
Οι Μιλγουόκι Μπακς τα… χρειάστηκαν όταν είδαν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε χτυπήσει στο πόδι του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ατλάντα Χοκς.
Οι άνθρωποι των «ελαφιών» ανησύχησαν για την κατάσταση του Έλληνα σούπερ σταρ, όμως όπως όλα δείχνουν είναι απολύτως καλά και δεν εμπνέει κανένα πρόβλημα.
Ο «Greek Freak» έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ και τέθηκε στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το επικείμενο παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Παράλληλα, τα καλά νέα συνεχίστηκαν για τους Μπακς, οι οποίοι είδαν τους Τζρου Χόλιντεϊ και Πατ Κόνατον να προπονούνται επίσης κανονικά και να είναι έτοιμοι να μπουν εκ νέου σε φουλ ρυθμούς, με τη συμμετοχή τους στο ματς τους «Καβς» να κρίνεται την τελευταία στιγμή.
Injury Updates, Nov. 15 – Part 1
Antetokounmpo (left ankle) – Practiced, expected to play tomorrow – «he’s normal»
Middleton (left wrist surgery) – Did Not Practice (DNP), OUT
Holiday (right ankle sprain) – Practiced, status to be determined
— Eric Nehm (@eric_nehm) November 15, 2022
- Μεξικό: Ο σκληρός «Ελ Μέντσο» είναι νεκρός – Ο θάνατος του μπορεί να φέρει πόλεμο καρτέλ ή μια μεγάλη ευκαιρία
- Επιστρέφει στη δράση ο μαχητής Πολονάρα: Θέλει να αγωνιστεί κόντρα στην Αρμάνι
- Συμβουλοκρατία: Το 1% των αναδόχων απορροφά το 96% των δημόσιων δαπανών για συμβουλευτικές υπηρεσίες
- Πυρηνικά: Συνομιλίες στη Γενεύη για τον έλεγχό τους – Μεταξύ Αμερικανών, Ρώσων και Κινέζων αξιωματούχων
- Πρεστιάνι: Σκέψεις να κινηθεί εναντίον των Βινίσιους, Εμπαπέ για συκοφαντική δυσφήμιση
- O Τιμ Γκαν του Project Runway σπάει τη σιωπή του για τα 43 χρόνια αγαμίας μετά τον οδυνηρό χωρισμό του στα 29 του




