H ομοσπονδία ποδοσφαίρου τη Δανίας αποφάσισε θα δωρίσει 10 κορώνες (που ισοδυναμούν με κάτι περισσότερο από ένα ευρώ) σε μετανάστες εργάτες στο Κατάρ για κάθε γκολ που σημειώνεται τον Νοέμβριο στη Δανία, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο μη επαγγελματικό ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών.
Να σημειωθεί ότι πέρυσι σημειώθηκαν περίπου 55.000 γκολ.
Τα χρήματα θα σταλούν στο «The Building and Worker’s International», την οργάνωση εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα, με τη συμφωνία ότι η δωρεά θα πάει απευθείας για να βοηθήσει στη βελτίωση των συνθηκών πολλών εργαζομένων που εργάστηκαν στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Ανυπομονούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να στηρίξουμε την ομάδα μας. Ωστόσο, εξακολουθούμε να είμαστε δύσπιστοι σχετικά με τις καταδικαστέες παραβιάσεις δικαιωμάτων που υπέστησαν ορισμένοι εργαζόμενοι στο Κατάρ, επομένως εκ μέρους όλου του ποδοσφαίρου της Δανίας θα θέλαμε να συνεισφέρουμε οικονομικά στους μετανάστες εργάτες ώστε περισσότεροι άνθρωποι να έχουν καλύτερες συνθήκες στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας.
LIVE: Περιστέρι Betsson – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση Περιστέρι Betsson – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.