Δανία: Γκολ και κορώνα για τους εργαζόμενους μετανάστες στο Κατάρ
Η ομοσπονδία της Δανίας θα δωρίσει για κάθε γκολ που σημειώνεται τον Νοέμβριο 10 κορώνες σε μετανάστες εργαζόμενους στο Κατάρ.
H ομοσπονδία ποδοσφαίρου τη Δανίας αποφάσισε θα δωρίσει 10 κορώνες (που ισοδυναμούν με κάτι περισσότερο από ένα ευρώ) σε μετανάστες εργάτες στο Κατάρ για κάθε γκολ που σημειώνεται τον Νοέμβριο στη Δανία, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο μη επαγγελματικό ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών.
Να σημειωθεί ότι πέρυσι σημειώθηκαν περίπου 55.000 γκολ.
Τα χρήματα θα σταλούν στο «The Building and Worker’s International», την οργάνωση εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα, με τη συμφωνία ότι η δωρεά θα πάει απευθείας για να βοηθήσει στη βελτίωση των συνθηκών πολλών εργαζομένων που εργάστηκαν στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Ανυπομονούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να στηρίξουμε την ομάδα μας. Ωστόσο, εξακολουθούμε να είμαστε δύσπιστοι σχετικά με τις καταδικαστέες παραβιάσεις δικαιωμάτων που υπέστησαν ορισμένοι εργαζόμενοι στο Κατάρ, επομένως εκ μέρους όλου του ποδοσφαίρου της Δανίας θα θέλαμε να συνεισφέρουμε οικονομικά στους μετανάστες εργάτες ώστε περισσότεροι άνθρωποι να έχουν καλύτερες συνθήκες στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442