
Σουφλί: Κοντά στην είσοδο της μονοκατοικίας βρέθηκαν απανθρακωμένοι οι ηλικιωμένοι
Οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν κοντά στην είσοδο της κατοικίας τους, ενδεχομένως στην προσπάθειά τους να βγουν όταν αντιλήφθηκαν τη φωτιά.
Απανθρακωμένοι εντοπίστηκαν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις οι δύο ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Σουφλί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων πρόκειται για έναν άνδρα 86 ετών και μία γυναίκα 84 ετών.
Οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν κοντά στην είσοδο της κατοικίας τους, ενδεχομένως στην προσπάθειά τους να βγουν όταν αντιλήφθηκαν τη φωτιά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ η πρώτη εκτίμηση για την φωτιά είναι ότι ξεκίνησε από ανάφλεξη της ηλεκτρικής κουζίνας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η φωτιά πήρε γρήγορα έκταση, επεκτάθηκε στη στέγη η οποία κατέρρευσε με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και οι δύο ηλικιωμένοι, γαμπρός και νύφη, να εγκλωβιστούν.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Δείτε βίντεο:
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια
- Γιορτή σήμερα 5 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]
- Fitch: Μπαίνει στο «μικροσκόπιό» της η ελληνική οικονομία
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»



