
Ο Δήμος Καλλιθέας τοποθετεί πινακίδες με αυτόνομα πάνελ
Πινακίδες διαβάσεων και Stop φωτιζόμενα που τροφοδοτούνται από αυτόνομα φωτοβολταϊκά πάνελ, τοποθέτησε ο Δήμος Καλλιθέας.
Ο Δήμος Καλλιθέας, πιλοτικά τοποθέτησε όπως πληροφορηθήκαμε 12 πινακίδες διαβάσεων και STOP, σε δρόμους αυξημένης επικινδυνότητας προκειμένου να ενισχύσει τα επίπεδα οδικής ασφάλειας οδηγών και πεζών.
Η καινοτομία αφορά το γεγονός πως οι πινακίδες είναι φωτιζόμενες και αυτοτροφοδοτούμενες από φωτοβολταϊκό πάνελ που έχει έκαστη εγκατεστημένο στη κορυφή της.
Τα σημεία που μπήκαν οι πινακίδες επιλέχθηκαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας.
Μαθαίνουμε πως εφόσον υποδειχθούν και άλλα σημεία αυξημένης επικινδυνότητας η Δημοτική Αρχή Καλλιθέας σκοπεύει να πράξει ανάλογα ώστε να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη ενίσχυσης της ασφάλειας.

- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς



