Μετά τον Καρίμ Μπενζεμά, νοκ-άουτ για το ματς κόντρα στη Λειψία για το Champions League τέθηκε και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα της Ρεάλ με τη Σεβίλλη.
Ο μεσοεπιθετικός της Σεβίλλη, Πάπου Γκόμες, έκανε ένα αψυχολόγητο μαρκάρισμα στον Ουρουγουανό, το οποίο ήταν πολύ σκληρό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αριστερό του αστράγαλο. Μάλιστα το φάουλ έγινε λίγε δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το σκορ να είναι στο 3-1.
Ωστόσο ο Βαλβέρδε δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό και απλά χρειαστεί να μείνει μερικές μέρες εκτός, ώστε να φύγουν οι ενοχλήσεις. Η επιστροφή του στη δράση εκτιμάτε να γίνει σε μία εβδομάδα περίπου, όπου οι «Μαδριλένοι» αντιμετωπίζουν τη Χιρόνα για το πρωτάθλημα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Σόλσκιερ ήταν το φαβορί για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας, αλλά τελικά η διοίκηση του συλλόγου άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Νορβηγό, επιλέγοντας τον παλαίμαχο μέσο
Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε Μπρούνο Φερνάντες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστό ότι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Χ.