Πάργα: Δημιουργήθηκε παράρτημα του ΙΕΚ Πρέβεζας
Η δημιουργία παραρτήματος του ΙΕΚ Πρέβεζας στον Δήμο Πάργας, θα δώσει την δυνατότητα στους δημότες να εκπαιδευτούν σε ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων.
Ο Δήμος Πάργας επιδίωξε και κατάφερε να δημιουργηθεί στη περιοχή παράρτημα του ΙΕΚ Πρέβεζας και άμεσα ξεκινάει η εκπαίδευση στην ειδικότητα Τεχνικός μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας.
Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το παράρτημα δημιουργήθηκε και εξοπλίστηκε από τον Δήμο Πάργας στο κτηριακό συγκρότημα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάργας, σε διακριτό χώρο που συμπεριλαμβάνει αίθουσα διδασκαλίας και γραφείο διοίκησης.
Με την λειτουργία του παραρτήματος υλοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα των επαγγελματιών του Τουρισμού για την δημιουργία στην Πάργα τμημάτων ΙΕΚ με κατεύθυνση τα τουριστικά επαγγέλματα, που θα οδηγήσει στην εκπαίδευση και κατάρτιση εξειδικευμένου προσωπικού.
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα
- Οι ΗΠΑ λένε πως δεν υπάρχουν πλέον αμερικανοί κρατούμενοι στη Βενεζουέλα
- «Με ρώτησε αν αγοράζω χρυσό» αποκάλυψε η χρυσοχόος που είδε την 16χρονη Λόρα
- Ξαναρχίζουν οι πτήσεις απελαθέντων από την Κολομβία στις ΗΠΑ πριν από τη συνάντηση Τραμπ και Πέτρο
- Ο δολοφόνος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει εκπομπή που έψαχνε την Μαρία Αγγελακούδη
- Ιράν, Κίνα και Ρωσία σε κοινές ναυτικές ασκήσεις στα Στενά του Ορμούζ – Κλείνει η είσοδος, ελέγχεται η έξοδος

